achter de schermen, campagne, expert, fun, leestijd: 4mins, nieuws, product

Simba Sleep gaat van de slaapkamer naar het strand

achter de schermen, campagne, expert, fun, leestijd: 4mins, nieuws, product

Simba Sleep gaat van de slaapkamer naar het strand

Simba Sleep gaat van de slaapkamer naar het strand

Met veel genoegen en trots kondigen wij een nieuwe samenwerking aan met het beroemde Blue Marlin, Ibiza. Het restaurant en de strandclub zijn gelegen in het prachtige Cala Jondal Bay, waar mensen van over de hele wereld naar toe komen. Het staat bekend als de meest prestigieuze locatie van de wereld.

Als resultaat van onze samenwerking hebben wij ruim 200 welgevormde, precies op maat gemaakte, strandbedden op de stranden van de Cala Jondal Bay mogen plaatsen. Deze strandbedden nemen het gehele strand over. Ieder van deze innovatieve ‘Beach – Hybrid’ strandbedden zijn zó ontworpen dat gasten kunnen genieten van het ultieme comfort. Het design is ontworpen op basis van de meest geavanceerde technologie, die je oorspronkelijk in ons Simba Hybrid® matras kan terugvinden. De 5 verschillende lagen, met onderanderen het ondersteunende traagschuim en de unieke 2.500 conische pocketveren.

 

 


The Simba Blue Sun Lounger

Om de lancering te vieren heeft Simba een prototype van het nieuwe, unieke strandbed van de Simba Blue onthuld.

Na zeven maanden onderzoek in Europa over de strandgewoontes van mensen, is de Simba Blue Sun Lounger geboren. Het is ontworpen door teams in Londen en Helsinki met materialen van de hoogste kwaliteit afkomstig uit Frankrijk, Amsterdam, België en Zweden.

 

 

 

De Sun Lounger heeft een elektronische parasol die de hele dag bijhoudt of je in de schaduw of in de zon ligt. Deze parasol beschikt ook over een SPF-infused facial misting systeem, dat is verrijkt met thermisch bronwater, aloë vera, bamboe en rozenwater om jouw huid er stralend uit te laten zien en gehydrateerd te houden.

Voor alle vakantiegangers die zich zorgen maken over de schadelijke stralingen, heeft de Simba Blue aan de hand van revolutionaire technologie een systeem ontwikkeld die de UV – stralen meet waaraan jij wordt blootgesteld. Om zo beschadigingen door de zon te voorkomen is dit systeem gekoppeld aan een app. Die je niet alleen op de hoogte houdt maar ook de hoogte van je vitamine D gehalte opmeet. 

Daarnaast beschikt de Simba Blue over een zonne-energie telefoonlader, een WIFI-hotspot, een kluis, een drankenkoeler en een omringend LED parasol systeem, die in de avond een schaduw van amber uitstraalt.

 

 

Deze eigenschappen, gecombineerd met Simba's unieke hybride matras technologie, maakt de Simba Blue Sun Lounger de ultieme luxe strand ervaring.

De Simba Blue Sun Lounger volgt de lancering van de Simba Air-Hybrid® op, werelds meest geavanceerde vliegtuigstoel, ontworpen in samenwerking met onze ambassadeur Gareth Bale.

 

Simba mede – oprichter, James Cox zei: “Je zomervakantie is een van de meest voorspelde tijden van het jaar. Het is de perfecte plek om te ontspannen en je bent waarschijnlijk van plan om je welverdiende vakantie in de zon door te brengen. Voor een goede rust is het juiste matras een onmisbaar element. Je wilt alleen het beste voor jouw bed, dus we dachten waarom niet innoveren en het beste voor je zonnebed creëren.”

 

 

Jelle Oomes, de eigenaar van de prestigieuze strandclub in Ibiza, reageerde: “Vóór Blue Marlin Ibiza, zag het er niet zo uit als nu. Er waren plastic stoelen en tafels net zoals overal anders. Wij veranderden de manier waarop mensen van de zon kunnen genieten met onze luxe ligbedden. Net als het team van Simba, hebben we oog voor detail. De Simba strandbedden zullen ervoor zorgen dat onze klanten de beste ervaring, rust en welverdiend herstel krijgen gedurende de hete Ibiza zomer.

 

 

#SCIENCEOFSLEEP

Betaal met iDEAL, creditcard, PayPal of betaal in termijnen tegen 0% rente.