achter de schermen, campagne, expert, fun, leestijd: 4mins, nieuws, product

Simba Sleep gaat van de slaapkamer naar het strand

achter de schermen, campagne, expert, fun, leestijd: 4mins, nieuws, product

Simba Sleep gaat van de slaapkamer naar het strand

Simba Sleep gaat van de slaapkamer naar het strand

Met veel enthousiasme kondigen wij een nieuwe samenwerking aan met het beroemde Blue Marlin, Ibiza. Het restaurant en de strandclub zijn gelegen in het prachtige Cala Jondal Bay, waar mensen van over de hele wereld naar toe komen. Het staat bekend als de meest prestigieuze locatie van de wereld.

Als resultaat van onze samenwerking hebben wij meer dan 200 welgevormde, precies op maat gemaakte, strandbedden op de stranden van de Cala Jondal Bay geplaatst. Deze strandbedden nemen het gehele strand over. Elk innovatieve ‘Beach – Hybrid’ is zó ontworpen om gasten het ultieme comfort te kunnen bieden. Het design is ontworpen met de geavanceerde technologie, die je oorspronkelijk ook in ons Simba Hybride matras kunt terugvinden. Dit is de combinatie van verschillende lagen materiaal, waaronder ondersteunend traagschuim met een unieke combinatie van 2.500 conische pocketveren.

 

 

The Simba Blue Sun Lounger

Om de lancering te vieren heeft Simba een prototype van het nieuwe, unieke strandbed van de Simba Blue onthuld.

Zeven maanden lang hebben wij in Europa het gedrag van strandbezoekers geanalyseerd en hierdoor is Simba Blue Sun Lounger ontstaan. Het is ontworpen door teams in Londen en Helsinki met materialen van de hoogste kwaliteit afkomstig uit Frankrijk, Amsterdam, België en Zweden.

 

 

De Sun Lounger heeft bijvoorbeeld een automatische parasol die controleert of je in de schaduw of in de zon ligt gedurende de dag. Deze parasol beschikt ook over een SPF-infused facial misting systeem, dat is verrijkt met thermisch bronwater, aloë vera, bamboe en rozenwater om jouw huid stralend eruit te laten zien en te laten hydrateren.

Voor alle vakantiegangers die zich bewust zijn van de schadelijke stralen, herbergt de Simba Blue de revolutionaire technologie die de blootstelling van UV – stralen meet. Dit is gekoppeld aan een app, die de hoogte van je vitamine D gehalte opmeet en je alarmeert door middel van meldingen die specifiek zijn voor je huidtype - om zo beschadigingen door de zon te voorkomen.

Daarnaast beschikt de Simba Blue over een zonne-energie telefoonlader, een WIFI-hotspot, een kluis, een drankenkoeler en een omringend LED parasol systeem, die in de avond een slaap inducerende schaduw van amber uitstraalt.

 

 

Deze eigenschappen, gecombineerd met Simba's unieke hybride matras technologie, maakt de Simba Blue Sun Lounger de ultieme luxe zonnebaden ervaring.

De Simba Blue Sun Lounger volgt de lancering van de Simba Air-Hybrid®, werelds meest geavanceerde vliegtuigstoel, gecreëerd in samenwerking met onze ambassadeur Gareth Bale.

 

Simba mede – oprichter, James Cox zei: “Je zomervakantie is een van de meest voorspelde tijden van het jaar. Het is de perfecte plek om te ontspannen en je bent waarschijnlijk van plan om je welverdiende vakantie in de zon door te brengen. Voor een goede rust is het juiste matras een onmisbaar element. Je wilt alleen het beste voor jouw bed, dus we dachten waarom niet innoveren en het beste voor je zonnebed creëren.”

 

 

Jelle Oomes, de eigenaar van de prestigieuze strandclub in Ibiza, reageerde: “'Vóór Blue Marlin Ibiza, zag het er niet zo uit als nu. Er waren plastic stoelen en tafels net zoals overal anders. Wij veranderden de manier waarop mensen van de zon kunnen genieten met onze luxe ligbedden. Net als het team van Simba, hebben we oog voor detail. De Simba strandbedden zullen ervoor zorgen dat onze klanten de beste ervaring, rust en welverdiend herstel krijgen gedurende de hete Ibiza zomer”.

 

 

#SCIENCEOFSLEEP

Want to know more about Simba?

See The Mattress See Our Story

Heb je een vraag? We zijn nu online en helpen je graag verder!
Chat