Slaaponderzoek The Gild - Simba versus Eve & Casper

Slaaponderzoek The Gild - Simba versus Eve & Casper

Slaaponderzoek The Gild - Simba versus Eve & Casper

Zit je nog te twijfelen tussen Simba, Eve & Casper? No more! Adviesbureau The Gild is in 2016 een onafhankelijk onderzoek gestart naar de matrasmerken Simba, Eve & Casper.

In dit onderzoek zijn maar liefst 120 deelnemers – 40 Simba-eigenaren, 40 mensen met een Eve-matras en 40 deelnemers die slapen op een matras van Casper – gevraagd om een week lang mee te werken aan het slaaponderzoek. Zij kregen een speciale tracker die hun gemiddelde slaapduur en slaapkwaliteit meette. Ook deden zij mee met een enquête over hun ervaring met het matras waarop zij sliepen. The Gild kon zo niet alleen objectieve data verzamelen, maar ook persoonlijke ervaringen van de slapers meenemen in hun onderzoek!

Uit het onderzoek van The Gild kwamen verschillende interessante resultaten:

Mensen die slapen op een Simba-matras slapen gemiddeld 21 minuten langer per nacht. Dit lijkt misschien geen groot verschil, maar na 10 jaar komt dit neer op maar liefst 23 weken (!) aan extra nachtrust.

Het grootste deel van Simba-klanten zou nog eens een matras van Simba kopen (83% van onze klanten verkiest het Simba-matras boven hun vorige matras!). Niemand zou dit absoluut niet doen. Bij Eve en Casper zou toch 10% en 20% het matras niet opnieuw kopen. Simba scoorde ook beter dan de concurrentie op 10 van de 14 vragen over de kwaliteit van het matras.

De liefde voor Simba beperkt zich niet alleen tot de slaapkamer. De deelnemers die sliepen op een Simba-matras voelden zich gedurende de dag productiever. En last but definitely not least: De Simba-matrassen zijn volgens de deelnemers het beste matras voor andere bezigheden dan slapen en volgens hen kun je er erg veel plezier mee beleven. ;-)

Het motto van het verhaal: wil jij je productiever voelen, elke nacht 21 minuten meer slaap hebben, blij zijn met jouw aankoop en genieten van méér dan alleen slapen? Kies dan voor Simba, het perfect matras voor ieder type slaper! :-)

Betaal met iDEAL, creditcard, PayPal of betaal in termijnen tegen 0% rente.