Sleep Better. Whatever your sleeping pattern is.

Sleep Better. Whatever your sleeping pattern is.

Sleep Better. Whatever your sleeping pattern is.

Een goede nachtrust kan soms lastig zijn. Voeg daar een onrustige partner aan toe die veel draait, de dekens claimt of een ander slaapritme heeft dan jij en je doet geen oog meer dicht. Er is niets vervelender dan elkaars nachtrust verstoren. Wist je dat 23% van de stellen apart slaapt? Precies, daar schrokken wij ook van! 

Wij willen ervoor zorgen dat jij en jouw partner beide van de ultieme nachtrust kunnen genieten. We laten graag zien dat Simba klaar staat voor iedereen. Wat jouw slaaphouding of ritme ook is, je hoeft geen last meer te hebben van van de slaapgewoontes van de ander. 

Je hebt vast al een aantal van onze serieus coole foto's met jaloersmakende aantrekkelijke modellen erin gezien. Dit is onze laatste campagne, Patternzzzz! Ons doel is om visueel te laten zien hoe Simba, als meest geavanceerde matras, perfect ontwikkeld is voor het delen van je nachtrust. Simba is speciaal ontworpen om zich aan jouw lichaam aan te passen. Het biedt maximale support voor twee personen en zorgt ervoor dat jouw slaap niet wordt verstoord. 

De Patternz zijn ontworpen door onze creative director, Andy. Kijk er van een afstand naar, en je zal zien dat alle ontwerpen in Z vorm zijn en ze ieder een karakter representeren! Wij missen geen trucs, of wel? ;) Wij houden van details en hebben op deze manier slaap als inspiratiebron voor het ontwerp genomen. Alles om ervoor te zorgen dat jij de beste nachtrust krijgt! 

Het originele plan was om aan de hand van ‘hydro dip’ de hele set te verven. Twee dagen voor de fotoshoot kwamen we er alleen achter dat deze techniek niet mogelijk was. Uiteindelijk hebben 20 graffiti artiesten (plus iedereen die we konden vinden die ook maar een beetje handig was) dag en nacht gewerkt, om het op tijd af te krijgen. Alles is namelijk met de hand geverfd. Wij zijn deze mensen dan ook heel veel slaap verschuldigd.. 

De pyjama's en het beddengoed... We hebben er al veel vraag naar gehad, maar helaas zijn deze (nog) niet te koop. Maria, onze styliste, heeft de hele set gestyled. Ook heeft ze alle pyjama's en al het beddengoed handgemaakt.


 

 

Vind jouw slaappatroon hieronder:

De Vroege Vogel

Half 6 begint de dag voor de Vroege Vogel. Als iedereen nog lekker ligt te slapen is de Vroege Vogel allang bezig met zijn of haar dag. Er wordt niet voor niets gezegd: de morgenstond heeft goud in de mond. Lekker vroeg uit de veren zijn is dan ook het levensmotto van de Vroege Vogel.


De Claimer

De Claimer neemt het hele bed over. Je ligt tegen de muur gedrukt of naast het bed als je bij deze claimer in bed ligt. Als het ze niet lukt om het bed in te nemen, dan pakken ze wel de dekens. Jij ligt lekker te rillen terwijl de Claimer lekker opgerold is in zijn of haar coconnetje.


De Diepe Slaper

Niets wekt de Diepe Slaper. De wekker kan eeuwig afgaan, de tv staat op zijn hardst, zelfs van een loeiende sirene wordt deze slaper niet wakker. Met het comfort van Simba is het al helemaal onmogelijk!


De Lichte Slaper

De Lichte Slaper wordt wakker van elk piepje of iedere minuscule beweging. Er gebeurt niets zonder dat zij het door hebben. Een lichtspleet tussen de gordijnen is voor deze slaper niet acceptabel. Meestal slaapt dit alerte type met een slaapmasker en oordopjes... of helemaal niet!


De Piekeraar

Net voordat ze willen gaan slapen beginnen de hersenen van de Piekeraar te werken. 'Wat staat er morgen op de planning?', 'Heb ik de deur wel gesloten?', 'Waar zou zij nu mee bezig zijn?'. De kleinste dingetjes zijn ineens heel erg belangrijk en voor je het weet is het 3 uur 's nachts en lig je nog steeds wakker.


De Bijslaper

De Bijslaper staat door de week ten alle tijden paraat - dit betekent dat dit in het weekend weer allemaal ingehaald moet worden. Door op zaterdag en zondag bij te slapen heeft deze slaper genoeg energie om de rest van de week door te komen.


De Onrustige Slaper

Woelen, draaien en rollen, de Onrustige Slaper lijkt nooit lekker te liggen. Dit is nu eenmaal hun manier om in slaap te vallen. Door constant te bewegen komen ze in de beste positie voor een perfecte nachtrust. Klinkt het bekend? ;-)


De Nachtbraker

'Nog één aflevering...' denkt de Nachtbraker, ook al is het allang middernacht geweest. De Nachtbraker is het meest productief wanneer de meeste mensen al lekker liggen te tukken. Ze hebben alleen een klein probleem... 's ochtends opstaan.

Betaal met iDEAL, creditcard, PayPal of betaal in termijnen tegen 0% rente.