Algemene voorwaarden - Nov 2018

Ontvang 2 gratis Simba Hybrid®-kussens en een gratis Simba-matrasbeschermer bij aankoop van een Simba Hybrid®-matras Actie - Algemene voorwaarden

 

Deze actie geeft recht op twee gratis Simba Hybrid®-kussens (60x60) en een gratis Simba-matrasbeschermer (gezamenlijk de "Gratis producten") wanneer u een Simba Hybrid® matras ("Matras") koopt ongeacht de maat (de "Aanbieding"), afhankelijk van de algemene voorwaarden hieronder (de "Voorwaarden").

 

  1. Deze actie is geldig van 14/11/2018 tot en met 20/11/2018 om GMT 23.59 uur. Na deze tijd kan de actie niet meer worden gekozen.
  2. Deze aanbieding is alleen van toepassing op aankopen van het Simba Hybrid® Matras. De promotie is niet van toepassing op het Simba kinderbedmatras, het Simba stapelbeddenmatras of andere Simba-producten.
  3. In het geval dat u uw matras retourneert volgens onze proefperiode van 100 nachten, kunt u ervoor kiezen om ofwel (i) al uw gratis producten (onder voorbehoud van de artikelen 4, 5 en 6) in overeenstemming met onze instructies retour te sturen en een volledige terugbetaling te ontvangen; of (ii) al uw gratis producten te behouden. In dit geval zal de totale gecombineerde waarde van de gratis producten afgetrokken worden van de terugbetaling die u zou moeten ontvangen met betrekking tot uw geretourneerde matras door middel van restocking- en administratiekosten.
  4. Om recht te hebben op een volledige terugbetaling, moeten alle gratis producten aan ons worden geretourneerd volgens onze instructies. Om twijfel te voorkomen, worden de volledige restocking- en administratiekosten nog steeds in mindering gebracht wanneer sommige, maar niet alle, gratis producten aan ons zijn geretourneerd, of wanneer u sommige, maar niet alle, gratis producten retourneert anders dan in overeenstemming met onze instructies.
  5. In het geval dat u al uw gratis producten, zoals bedoeld in clausule 3 (i) hierboven, retourneert, moeten deze gratis producten ongebruikt zijn en onbeschadigd in de originele (of geschikte alternatieve) verpakking verpakt zijn. Als niet alle gratis producten in hun originele of geschikte alternatieve verpakking worden geretourneerd, kan dit naar eigen goeddunken resulteren in een restocking- en administratiekosten die van de terugbetaling worden afgetrokken.
  6. Wij zijn van mening dat, om hygiënische redenen, de gratis producten niet geschikt zijn voor retournering wanneer ze al gebruikt zijn en, als zodanig, behouden wij ons het recht om teruggestuurde kussens of matrasbeschermers te weigeren die na het bezorgen zijn uitgepakt, gebruikt of enig bewijs van gebruik vertonen.
  7. Deze actie mag niet worden gebruikt in combinatie met een andere actie, aanbieding of korting; evenmin mag het worden ingewisseld voor geld of krediet.
  8. Deze aanbieding is alleen van toepassing op matrassen die zijn gekocht op onze website, en niet op die die zijn gekocht via onze erkende verkopers of een andere verkoper.
  9. Deze promotie is alleen van toepassing op bestellingen van onze Nederlandse-website.

Betaal met iDEAL, creditcard, PayPal of betaal in termijnen tegen 0% rente.