De Simba Bundels

We hebben de beste slaapproducten voor de perfecte nachtrust in voordelige bundels gecombineerd. Kies de bundel die bij je past en ontvang tot 20% korting op je bestelling.

Sleep Essentials bundel

Het Simba Hybrid®-matras, twee ultra-comfortabele traagschuim hoofdkussens en een jersey katoenen hoeslaken verrijkt met Aloe Vera. En om het compleet te maken, ontvang een gratis matrasbeschermer.

Bespaar €

Bed & Matras bundel

Combineer het scandinavisch geïnspireerde Simba bed met hoofdbord samen met onze bestseller Simba Hybrid®-matras voor een optimale nachtrust. Geniet van 20% korting op deze combinatie en ontvang daarbovenop een gratis matrasbeschermer voor je nieuwe Simba Hybrid®.

Bespaar €

Verstelbaar Bed & Matras bundel

Combineer het Simba Hybrid®-matras ontworpen voor de perfecte nachtrust met onze stijlvolle verstelbare bedbodem met massagestand, Zero Gravity stand, USB-poorten, ledlampen en meer... en ontvang een matrasbeschermer cadeau!

Bespaar €

150.000+ tevreden slapers

We luisteren... Alles wat we doen, doen we om je de beste nachtrust te bezorgen. Twijfel dus niet om een beoordeling te schrijven en ons te vertellen wat je van Simba vindt.

Betaal met iDEAL, creditcard, PayPal of betaal in termijnen tegen 0% rente.