Copy of De Simba Bundels

Naast onze lopende aanbiedingen kun je ook slaapbundels bestellen. Kies je bijvoorbeeld voor een Simba bed en Hybrid® matras combinatie, dan ontvang je 20% korting en een gratis bijpassende Simba matrasbeschermer.

De Hybrid® Collectie

Een premium set voor ongeëvenaard comfort. De Hybrid® Collectie bestaat uit het bekroonde Simba Hybrid®-matras, twee ultra-comfortabele Simba Hybrid® hoofdkussens met OUTLAST® (40x70 cm)*, het exclusieve Simba Hybrid®-dekbed en een waterdichte Simba matrasbeschermer. *Je ontvangt één hoofdkussen bij aankoop van een éépersoonsmatras.

Subtotaal
Je bespaart €

De Hybrid® Essentials

Maak je klaar voor een optimale nachtrust. Naast het bekroonde Simba Hybrid®-matras, ontvang je twee bijpassende Simba Hybrid®-hoofdkussens met OUTLAST®-technologie en dons (40x70 cm) en een waterdichte Simba matrasbeschermer. Haal het maximale uit je nachtrust met de Hybrid® Essentials. Je ontvangt één hoofdkussen bij aankoop van een éépersoonsmatras.

Subtotaal
Je bespaart €

De Hybrid® Accessoires

Perfect uitgerust voor heerlijke nachten. Ontvang ons 4 seizoenen Hybrid®-dekbed met warmteregulerende OUTLAST®-technologie, twee Simba Hybrid® hoofdkussens met temperatuurregulatie en aanpasbare hoogte (40x70 cm) en een waterdichte Simba matrasbeschermer voor een perfecte bescherming tegen vuil, vocht, bacteriën en slijtage.

Subtotaal
Je bespaart €

200.000+ tevreden slapers

We luisteren... Alles wat we doen, doen we om je de beste slaapervaring te bezorgen. Twijfel dus niet om een beoordeling te schrijven en ons te vertellen wat je van Simba vindt.

Betaal met iDEAL, creditcard, PayPal of betaal in termijnen tegen 0% rente.