Leveringsinformatie

De levering is GRATIS!

Jouw order zal geleverd worden met UPS of POSTNL.

 

UPS

Gratis levering binnen 1-3 dagen van maandag t/m vrijdag

 

Hoe werkt het?

Je ontvangt een verzendbevestiging e-mail van Simba de dag voor levering, met daarin je UPS track en trace nummer. Jouw bestelling wordt geleverd tot aan je voordeur.

 

Ben je dan niet thuis? Geen probleem.

UPS zal een InfoNotice® achterlaten en nog twee bezorgpogingen doen.

Of als je meer flexibiliteit wilt, dan kun je de UPS My Choice® app gratis downloaden: https://www.ups.com/nl/nl/services/tracking/mobile.page?loc=nl_NL

Kies ervoor om je pakket op een andere datum of adres te leveren. Blijf op de hoogte van je order met UPS My Choice®. Kies voor SMS, voice of e-mail alerts.


Post NL

2-man levering, geleverd tot de kamer van je keuze Kies een dag naar keuze, jouw bestelling wordt bezorgd in een tijdvak van 3 uur tussen 08:00 en 20:00 uur. Maandag t/m zaterdag

 

Hoe werkt het?

Je ontvangt op een werkdag binnen 24 uur een e-mail van PostNL met daarin een bezorgkalender. Hiermee kun je zelf aangeven op welke dag je de bestelling wilt ontvangen.

Op de dag voor levering zul je een verzendbevestiging ontvangen van Simba, hiermee bevestigen wij dat je bestelling is verwerkt en onderweg is naar PostNL. Dezelfde avond zul je een e-mail ontvangen van PostNL met daarin je track en trace nummer.

Op de dag van levering krijgt je middels een e-mail en SMS bericht een tijdsindicatie hoe laat de levering zal plaatsvinden, in een tijdvak van 3 uur. Daarnaast ontvang je 30 minuten voor de bezorging een SMS notificatie van PostNL met de exacte levertijd.

Bezorging tot kamer van keuze (tot de 4de verdieping) en de koerier zal op verzoek het verpak materiaal verwijderen.

 

Ben je dan niet thuis? Geen probleem.

Gebruik de interactieve track en trace link in je email van PostNL om je leverdatum aan te passen.

Bij een gemiste bezorgpoging, zal PostNL bewijs leveren van hun eerste bezorgpoging en je een e-mail sturen met daarin een nieuwe bezorgkalender, zodat je een nieuwe afspraak kan maken. Om je levering rechtstreeks met PostNL te bespreken, bel (+31) 0882363764 08:00-20:00 maandag t/m vrijdag en op zaterdag van 09:00-16:00.

 

Ophalen oude matras

Als je een Simba matras bestelt, kun je aangeven of je jouw oude matras aan ons wilt overhandigen.

Als dit het geval is, zal de bezorger jouw oude matras gratis meenemen, tegelijkertijd met de bezorging van je nieuwe matras.

De bezorger zal - uit hygiënisch oogpunt - eerst een hoes om je oude matras(sen) doen. Onderdelen van je oude bed (zoals lattenbodems) kun je helaas niet meegeven.

De matrassen worden gedoneerd aan een goed doel of gerecycled. We kunnen de inname dus niet terugdraaien.

Betaal met iDEAL, creditcard, PayPal of betaal in termijnen tegen 0% rente.