Leveringsinformatie

Simba matrassen worden op verschillende plaatsen door heel Europa geproduceerd: met trots werken we samen met de meest prestigieuze matras fabrikanten ter wereld in het Verenigd Koninkrijk en in Polen. De matrassen worden door UPS binnen 24 uur geleverd.

Op werkdagen vóór 12:00 besteld is op dezelfde werkdag verzonden. Bestel je dus op woensdag om 11:00, verzenden we je pakket die dag en ontvang je hem in de regel op de donderdag. Wanneer we afwijkende verzenddagen hebben in verband met vakanties en dergelijk geven we dit altijd online aan.

De levering is gratis in Nederland en in België. We houden je per e-mail op de hoogte van de status van de verzending. Daarnaast ontvang je van ons een traceer code waarmee je de verzending kan volgen. Je kunt dus precies zien wanneer je het matras kan verwachten.

Erg handig om te weten, Simba wordt in een doos van 1mx0.5mx0.5m tot aan je deur geleverd. Hierdoor is het eenvoudig om het matras naar je slaapkamer te vervoeren. Vanaf de eerste nacht kun je al genieten van Simba. Het matras heeft drie tot vijf uur nodig om aan zijn nieuwe omgeving te wennen.

Simba kan zonder problemen 9 maanden in zijn doos bewaard blijven maar we raden je wel aan om hem eerder al los te laten om van je nachtrust te kunnen genieten. 


Heb je een vraag? We zijn nu online en helpen je graag verder!
Chat