Voor volwassenen

Bekijk onze TV reclame Voor volwassenen

Maak kennis met Simba... omdat je in bed meer doet dan alleen maar slapen.

Simba is gemaakt om te leven, te slapen en om.. nou ja andere volwassen dingen te doen. En dat willen we aan je laten zien. We hebben een nieuwe TV commercial waarin we laten zien wat de Simba Hybrid® uniek maakt - met zijn combinatie van 2.500 conische pocketveren en traagschuim.

Veerkrachtig

Veerkrachtig

De Simba Hybrid® bestaat onder andere uit 2.500 individuele pocketveren, die afzonderlijk met je lichaam meebewegen en zorgen voor een optimale ondersteuning. Elke dag lekker fit wakker worden na een heerlijke nachtrust!

Precies op maat

Precies op maat

Het visco-elastische traagschuim vormt zich perfect naar de contouren van je lichaam. Hierdoor neemt je lichaam een ontspannen houding aan en slaap je rustiger.

Frisse lucht

Frisse lucht

Ons hypoallergene ademende slaapoppervlak heeft ventilerende en temperatuurregelende eigenschappen. Dit zorgt voor een fris gevoel en een optimale hygiëne.

Voortreffelijke Ondersteuning

Voortreffelijke Ondersteuning

De basis van het matras bestaat uit koudschuim dat onderverdeeld is in 7 drukverlagende comfortzones - dit zorgt voor een stabiele ondersteuning op de juiste plekken.

Geprobeerd en getest

Geprobeerd en getest

Simba werd in samenwerking met de "Sleep to Live Institute" ontwikkeld, die de profielen van meer dan 10 miljoen mensen hebben bestudeerd.

Bekijk onze TV reclame

Bekijk onze TV reclame

Winkelwagen