Retourneren

Twijfel je over het matras?

We raden je aan om je matras voor een periode van minimaal 30 dagen uit te proberen. Direct na de aanschaf van een nieuwe matras krijg je vrijwel zeker te maken met wat last hier en daar, deze periode is de zogenaamde houdingcorrectie periode. De ervaring leert dat het soms even duurt voordat het lichaam zich aan een nieuwe houding heeft aangepast. Een vermoeide rug is in de eerste weken normaal!

Toch niet tevreden?

Van de meeste klanten ontvangen we gedurende de 100 nachten proefslapen hele goede feedback over het Simba matras. Het kan echter voorkomen dat je dan toch niet helemaal tevreden bent - in dit geval mag je het matras binnen 100 dagen retourneren. Deze periode gaat in nadat het matras bij je is geleverd. Stuur ons een e-mail naar: hallo@simbamatras.nl. Wij komen je matras zonder additionele kosten bij jou thuis ophalen en storten het volledige aankoopbedrag terug op je rekening. Probeer om je matras schoon en onbeschadigd te retourneren. Je hoeft de doos en de verpakking niet te bewaren. De rest regelen wij allemaal voor je!

Wat gebeurt er met de geretourneerde matrassen?

Deze matrassen worden nooit doorverkocht, in plaats daarvan krijgen ze een tweede leven. Ze worden gedoneerd aan een goed doel - mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is om op een goed matras te slapen en die onze hulp goed kunnen gebruiken.


Winkelwagen